{menu:'
3 - 2010-03-12, dkitzinger
Azt tetszik tudni, mi az a pillanatfelvétel!? Ha az ember egy pillanat alatt felvesz egy darab szivarvéget. Hát én igen sokat mesélhetnék kérem az én családomról, mert igen nagy családom van. De kérem ezért az 500-600 Koronáért, amit itten egy felvételért fizetnek nekem, igazán többet nem mesélhetek. Legfeljebb majd egy más alkalommal. Addig is ajánlom magamat! A viszontlátásra! Kisztihand! Áss szolgája!
2 - 2010-03-12, dkitzinger
De hát hogy magamról is beszéljek valamit, énrólam csak annyit jegyezzen fel a krónika, hogy én igen kellemes finom félkövér fiú voltam, csak egy szenvedélyem volt, hogy tudniillik szerettem a szeszt. A szeszt. Hát tetszik tudni, az egyik ember szeret lóversenyen játszani, a második ember szeret kártyázni, a harmadik ember szereti az italt. Én vagyok az a harmadik ember. Ilyenkor aztán amikor kicsit pityókos vagyok, úgy érzem magam, mint egy atuomobil. Büdös vagyok és szaladok. Hát a múltkor is így szaladtam a megboldogult Andrássy úton, amikor a járdán látok egy rakás nőt. Megnézem, hát a feleségem, már tudniillik a jövendőbeli feleségem. Hát rögtön ahogy megláttam ott a járdán, felveszem, leszerettem és leházasodtam és mondhatom, hogy elég rosszul élünk. A nőmnek volt egy kis hozománya is, úgy 9 Korona, ötven fillér. Hát az első években ebből a kis vagyonból éltünk. Mikor aztán ez elfogyott, akkor úgy tíz-tizenkét évig foglalkozás nélkül sétáltam, legfeljebb pillanatfelvételeket csináltam.
1 - 2010-03-12, dkitzinger
Ha megengedik, majd elmondok egyet-mást a családomról. Tetszik tudni, én igen híres és nevezetes családból származom. Heten voltunk gyermekek odahaza, heten. Kik hát részben élnek, részben meghaltak. Isten nyugosztalja azokat, akik meghaltak. ??? Az egyik fivérem, isten nyugosztalja szegény, annak ??? volt. ??? volt. Két fejjel jött a világra. Azt megvette a Nemzeti Múzeum. 75 kroncsit kaptunk érte. Per kopoltyú. Bár volna még húsz ilyen öcsém. Én eladnám az egész famíliámat. A másik fivérem az ércnyomó. Ércnyomó. Tetszik tudni, ő minden nemesebb érc iránt vonzalommal viseltetik. A nővérem az egy nagyon finom előkelő uárinő. Tetszik tudni, igen nagy üs-üs-üsmeretségei vannak. A múltkor a főkapitány úr is nagyon érdeklődött iránta. Kocsit is küldött érte. Olyan, olyan "ződre van a, ződre van a" kocsi, igen a kocsi festve. Tetszik tudni, amikor belépett, be is zárták az ajtót, ki ne essen az utcára. Ott is tartották koszt és kvártélyba. Knallbonbonokat kap ebédre. Knallbonbonokat. Paszulyt. Babot. Babot. Ül. Naná, majd állni fog három évig...
',next:0,prev:0,last:0,page:0,total:3}