Forum

Neueste Themen

Hogyan digitalizáljunk?
Beiträge 2
Letzter Beitrag: 2010-05-14 11:24, admin
Hangfelvételek kormeghatározása
Beiträge 4
Letzter Beitrag: 2010-05-14 11:24, admin
Gramofonlemezek adásvétele
Beiträge 18
Letzter Beitrag: 2010-05-14 11:23, admin
A legjobb szoftver
Beiträge 4
Letzter Beitrag: 2010-05-14 11:23, admin
Erstellungsdatum:
2010-05-14 11:20, admin
Neuer Beitrag

Gramofonlemezek adásvétele

Aki szeretne csereberélni, az írhat ebbe a topikba.
2010-05-14 11:23, admin
 e  e Ha nincsen ötlete, hogy mit kezdjen régi, megörökölt gramofonlemezivel, de sejti, hogy a rajtuk lévő korabeli felvételek kincset érnek és pénzt is szeretne értük kapni, járuljon hozzá közös gyűjteményünk gyarapításához! Lemezeit eladhatja a Kodály Zoltán Zenei Antikváriumban (1053. Budapest, Múzeum körút 21.), de az antikvárium becsüse is szívesen felkeresi önt otthonában. A lemezek digitalizálását és feltöltését onnantól már ők illetve mi végezzük. A kapcsolatfelvétel levélben és telefonon is lehetséges: közvetleneül a vezetőt érdemes keresni, Zboray Bence, 317-3347 vagy zboray.bence@lira.hu
2010-06-25 9:39, 78hotdance
 e  e 78-as fordulatú, sellak anyagú, hazai és nemzetközi préselésű gramofonlemezek eladók!Műfajok:tánczene, jazz, cigányzene, magyarnóta, induló, kuplé, foxtrot, slowfox, tangó, keringő, szalonzene, rumba, samba, carioca stb...Címkék:Durium, Pátria, Odeon, Radiola, Mesterhang, Columbia, Brunswick, His Master's Voice, Diadal, BEka, Parlophone, MHV, Qualiton, Supraphon, Szabadi, Favorite stb...
Előadók:Karády Katalin, Lantos Olivér, Kelly Anna, Weygand Tibor, Martiny Lajos, Kalmár Pál, The Milth Herth trio, Marek Weber, Jack Hylton, Count Basie, Király Ernő, Fekete Pál, Rózsa S. Lajos, Cselényi József, László Imre, Toki Horváth Gyula, Angyal Nagy Gyula, Latabár Kálmán, Fényes Kató, Ifj. Berkes Béla, Kapitány Anna, Wiener Bohém zenekar, Vámosi János, Ákos Stefi, Záray Márta, Tabányi Mihály, Putnoki Gábor és sokan mások.Irányár/db:100-1500ft között.
Kérem hívjon bizalommal:Tamás, +36-20-918-38-92.
2010-06-27 7:15, gipsy78music
 e  e 4000 db, magyar és egyéb vonatkozású, 1950 előtti gramofonlemezből az érdeklődők nálam kedvükre válogathatnak. Ugyanitt az 50-es évek hanglemezei és klasszikus zenei, továbbá opera témájú gramofonlemezek (10" és 12") szintén ezrei várnak új tulajdonosra.
Tel.: 70 332 4775
2010-08-14 18:31, vorbeste
 e  e a kodály zeneműbolttal semmi jó tapasztalatom nincs. kevés, érdektelen témájú és rossz minőségű sellaklemezük van, filléreket adtak a lemezekért, amikor náluk próbálkoztam. életemben összesen2 vertikális pathé lemezt tudtam ott venni. pedig 100%, hogy sokkal többet vettek, mert saját szememmel láttam. de ki már nem kerültek.
2010-09-04 23:04, 78hotdance
 e  e Gramofonlemezek eladók kb. 1910-62 közötti időszakból!Tánczene, jazz, magyarnóta, cigányzene, kuplé, induló, szalonzene, keringő, sláger stb..., válogatási lehetőséggel, 100ft/darabár felett.
Tamás, 06-20-918-38-92, xeros@freemail.hu
2010-09-11 16:50, berlinjazz
 e  e Hallo - ich spreche leider nicht ungarisch. Aber ich suche 78-Schallplatten von deutschen Tanz- und Jazz-Orchestern 1920-1945. Ein Besuch in Ungarn ist gelegentlich möglich.

Hallo an d sorry - I don´t speak hungarian. But I am looking for 78-records made by german dance- and jazzbands. A visit in Hungary is possible.

Efim Schachmeister, Dajos Bela, Eric Borchard, Bernard Ette, Sam Baskini, Julian Fuhs, Sam Wooding, Erhard Bauschke, James Kok, etc. etc., etc.

Email: gerd.ahlers@web.de
2010-09-17 9:52, hurkapucor
 e  e Számos budapesti boltban részrehajló kereskedés volt évtizedeken keresztül. Csak olyan lemezek kerültek ki a pultra, melyekből kiválasztott személyek már válogathattak. Több esetben tanúja voltam ennek, és annak is, hogy az adott bolt vezetője ráadásul konkurens cégnek szállított saját zsebre. Tehát a nívós, ritka és érdeklődésre számot tartó tételek közül a legtöbb, amelyeket a "rendszerváltás" hajnalán nem nyugati kereskedők hordtak ki kamionszámra régiségekkel együtt, néhány személy magángyűjteményében landolt. Ezeknek a lemezeknek a lényeges darabjai ma már módszeres és kitartó gyűjtőmunkával sem lelhetők fel használható állapotban.
2010-11-08 15:57, VMarci
 e  e Tisztelt hurkapucor!
Elég szomorú ezeket a sorokat pont öntől hallani,aki minden fórumot felhasznált hogy tönkre tegye a boltot.Minden eladónak van egy vevőköre,akinek szívesen felajánlja a megvett lemezeket.Ez régi kedves gesztus,ami nyílván ma is működik..
Nem gondolom,hogy az eladók tudták,hogy egy-egy vevő utána mit csinál a lemezzel,de nincs is hozzá közük,ha kifizette utána ripityára is törheti egy szó nélkül..
Az,hogy ön nem lett tagja ennek,kizárólag arrogáns és erőszakos modorának és tiszteletlenségének tudható be..Sajnálattal látom,hogy még mindig szorgosan sározza be a szakmát,bár ha jól tudom a boltba szerencsére már nem teszi be a lábát..Ne féljen,ismerik magát a gyűjtők is,hasonló véleménnyel..
2010-11-11 18:15, hurkapucor
 e  e Tisztelt VMarci!

Általános esetben, amennyiben én a saját boltomat vezetem, annak adok el lemezt, akinek én akarok, és szabadon kiélhetem a gesztusgyakorlás iránti szándékaimat. Ha én nem vagyok tulajdonosa a boltnak, hanem a tulajdonos megbízásából, felhatalmazásából vezetem, akkor a tulajdonos által megfogalmazott elvárásokat kell teljesítenem és a működési szabályzatban rögzített elveknek kell megfelelnem.
Az elsődleges tulajdonosi elvárások a bevételi terv, illetve az elvárt profit teljesítésén általában nem terjednek túl, a hogyan és miként kérdése - kivált nagy tapasztalatú vezető esetében - az ügyvezetőre van bízva. Véleményem szerint ha egy bolt nem zárt körben értékesít, akkor az értékesítőtől minimum etikátlan az a magatartás, hogy a bevételezett tételeket csak módszeres előválogatás vagy a kedvezményezettek szemléje, elővásárlása után teszi megvásárolhatóvá annak, aki ismeretlenül az utcáról bejön. Különböző értékű tételek szakmai szempontból egyébként megkérdőjelezendő egyenárazottsága esetén, hacsak az értékesítő az értékkülönbözetet a kedvezményezettől el nem kéri, ez a magatartás káros a boltnak, mert elesik a nagyobb bevétel lehetőségét hordozó tételek nyilvános értékesítésétől, de rontja a boltlátogatók hangulatát is, akik megfelelő színvonalú kínálat hiányával rendszeresen kénytelenek szembesülni.

Aki, mint Ön is, elismeri, hogy "tag"-nak kellett lennie annak, aki jó tételeket akart venni, az egyben elismeri a részrehajló kereskedés tényét.

Tárgyalt téma szemszögéből közömbös és a sérelmet szenvedett gyűjtők számára irreleváns, hogy az eladók tudták-e, mi történik az eladott tételekkel. Ezt a kérdést senki sem firtatja. Mint ahogy azt sem, egyes értékesítő alkalmazottak dolgoztak-e saját zsebre vagy nem.

Én semelyik boltot nem kívántam tönkre tenni. Volt, ahol korrekt partneri együttműködést ajánlottam, és az értékesítő, miután félrehívott és a bolt magatartásával kapcsolatos problémáim iránt érdeklődött, kérdésre tagadta azt a köztudott tényt, hogy a boltban részrehajló kereskedés folyik.
Igen, Ön jól látja: kerülöm az ilyen boltokat, mert a részrehajló kereskedésből következő alacsony színvonalú kínálat miatt az elmúlt években kénytelen voltam a saját szorgalmamra hagyatkozva egyéb beszerzési módszereket kigondolni, kidolgozni és működtetni. Ha a modorom erőszakos, arrogáns és tiszteletlen lett volna, akkor a saját beszerzési módszereim nem vihették volna sikerre gyűjtői törekvéseimet, mert a magyar vonatkozású lemezek gyűjtésének sikere feltételezi azokat a kvalitásokat, melyek hiányával Ön engem jellemez. Ezért az Ön részéről a személyemet ért jellemrajzi minősítés logikát nélkülöző, így nem fogható fel másként, mint értelmetlen védekezésének egy otrombán suta próbálkozása. Büszke vagyok arra, amit saját erőmből és módszereimmel, részrehajló kereskedők kényelmet nyújtó segítsége nélkül, a lehetőségek végórájában elértem. Büszke vagyok arra, hogy engem senki sem hívott egy bolt hátsó részébe elsőként válogatni, mégis a legjobb hazai köz- és magángyűjteményekkel összehasonlítható minőségű és mennyiségű gyűjteményt hoztam létre.

Európában jobb helyeken árveréseket tartanak vagy legalábbis a kereskedők abban érdekeltek, hogy az áru minél magasabb áron keljen el. Börzéket és internetes aukciókat tartanak, ahol a legtöbbet licitáló vásárolhat. De ha nincs is versenyeztetés vagy internet, minőségi tételek differenciált áron vehetők meg. Ha a szakma itthon az, hogy egyenáras termékeket árulunk zárt körben, ami meg nekik nem kell, abból szedegessenek a többiek, a körön kívüliek, akkor az valakit minősít, de nem engem...

Más gyűjtők Önéhez hasonló véleményével pedig azért ne példálózzon, mert ezen az oldalon is olvashat egy hozzám hasonló véleményt egy másik gyűjtőtől, azonkívül még féltucat gyűjtőt tudok hozni fél napon belül, akinek a tapasztalata nem az Önéhez, hanem az enyémhez hasonló. Az más kérdés, hogy a vélemény felvállalásának ma már nincs gyűjteményt gyarapító tétje. Még akkor sem, ha egyes alkalmazottak holtig tartó felügyeletet gyakorolnak a készlet felett.
2010-09-30 10:26, vorbeste
 e  e FONOGRÁFHENGERT keresek, 2 perceseket.
vorbeste.auktionen@web.de
2010-11-19 21:29, hurkapucor
 e  e Bármilyen címkén (kivéve, ha zárójelben jelzem), megállapodás szerinti áron érdekelnek jó állapotú gramofonlemezek az alábbi jellemzőkkel/előadóktól:

Klasszikus zene/művészlemez kategóriában:
orosz operaénekesek Amour Gramophone és Concert Record lemezeken, Elly Ney, Pablo Sarasate, Francis Plante, Jane Bathori, Erica Morini, Lola Bobescu, Eugene Ysaye, Willy Burmeister, Ida Haendel, Yvonne Astruc, Juan Manen, G&T lemezen hegedű, cselló, zongora, Fonotipia lemezeken hangszerszólisták, Gramophone Monarch lemezeken hangszerszólisták, Furtwangler karmester lemezei, kivéve Electrola címke; Gioconda De Vito, Lilli Lehmann, Lotte Lehmann, Knappertsbusch karmester, Fernando De Lucia, Herman Abendroth karmester Polydoron, Telmányi Emil, Bach szólószonáták hegedűre vagy csellóra, Durigo Ilona, Hubay Jenő, Szamosi Elza, Környei Béla, Pázmány Ferenc, Bartók Béla, Szigeti József, Fodorné Aranka, Ney Dávid, Irene Abendroth, Pauline Agussol (fekete címkés G&T), Basilides Mária, Mattia Battistini, Theodor Bertram, Charlotte Boerner, Olympia Boronat, Hermine Bosetti, Geori Boué, Emma Calvé, Charles Cahier, Theodor Chaliapin, Marius Chambon, Simone Couderc, Jeanne Daffetye, Zelie De Lussan, Jean-Francois Delmas, Nikolas Figner, Kisten Flagstad, William von Haxthausen, Helene Hohenleitner, Leon Laffitte, (Zonophon vagy G&T), Adolph Maréchal, Amelio Pinto, Rut-Marka Rawpowa, Charles Rousselliére, Frances Saville, Karl Scheidemantel, Juliette Simon-Girard, Leo Slezak (Zonophone vagy fekete címkés G&T), Gabriel Soulacroix, Francesco Tamagno, Erika Wedekind, Léon David, Max Davison, Laura Hilgermann, Emile Scaramberg, Leopold Demuth, Elise Elizza, Emilie Herzog, Berta Kiurina, Jessyka Köttrik, Francesco Marconi, Lauritz Melchior, Clara Musil, Francesco Navarini, Antonina Vasylievna Nyezsdanova, Erik Schmedes, Edyth Walker, Gustav Walter, Friedrich Weidemann, Ria Ginster, Conrad Ansorge, Eugen D'Albert, Alfred Grünfeld, Clara Haskil, Raoul von Koczalski, Lazare Lévy, Edouard Risler, Emil von Sauer, Jose Vianna Da Motta, Jules Boucherit, Adolf Busch, Alfred D'Ambrosio, Gustav Havemann, Hugo Heermann, Henri Marteau, Vasa Prihoda, Manuel Quiroga, Arnold Rosé, Alexander Schmuller, Jacques Thibaud, Vécsey Ferenc

Népzene és magyar cigányzene kategóriában (ének nélkül):
bármilyen egyoldalas lemez, továbbá: (36.) Rácz Laci, Veress Lajos, Lukács Károly, Sovánka Nándor, Toll Jancsi, Rigó Jancsi, Farkas Jenő, Farkas Pali, id. és ifj. Banda Marci, id. és ifj. Berkes Béla, Veszprémi Kiss Jancsi, Vörös Elek, Győri Vörös Miska, Munczy Lajos, Brassói Kozák Dávid, Debreceni Kiss Béla, Gödöllői Vidák Józsi, Horváth Dudás Jóska, Kovács Andor, Radics Béla, Radics B. Jenő, Pertis Jenő, Pertis Pali, Kóczé Antal, Oláh Kálmán, Farkas Lajos, Kozák Gábor, Sáray Elemér, Horváth Sándor, Veres Károly, Szabadkai Pege Károly, Markovics Jancsi, Kurina Simi, Rácz Béla, Radics G., Kőrösy Dudus Zoltán, Farkas Vince, Csóka Józsi, Horváth Jancsi, Kassai Hadi István, Csóka Ödön, Első Szabadkai Tamburazenekar, Dévidéki Tamburicások, Dankó Lajos, Kanizsai Burka Pista, román népzene zenekarra

Egyéb kategóriákban:
magyar és német katonazenekari indulók (csak műdalok) énekkel; irredenta/revíziós dalok, Horthy-nóták, zsidó egyházi szólóének, 1944 előtti európai swing és hot dance, pikáns kuplé és kabaré, történelmi személyekkel készült lemezfelvételek

Érdekel továbbá a Magyar Rádió 1945 előtti műsoraiból bármilyen könnyű- és népzenei vagy politikai/egyházi/katonai témájú hangfelvétel, bármilyen hanghordozón.

scalarecord@freemail.hu
2010-12-05 19:56, 78hotdance
 e  e Eladóak az alábbi karácsonyi témájú gramofonlemezek egyben vagy válogatással:
1.Odeon, Budapesti Palestrina Kórus, vezényel Vaszy Viktor(1), Dajos Béla művészenekara(2):
-Mennyből az angyal
.Csendes éj, 1000ft.-

2.His Master's Voice, Orosz Júlia énekel zenekari kísérettel és a Budapesti Belvárosi Főplébánia Templomának énekkarával, vezényel Berg Ottó:
-Mennyből az angyal
-Csendes éj, szentséges éj, 1200ft.-

3.Odeon, Dajos Béla szalonzenekara:
-Stille nacht
-Oh du fröliche, 800.-

4.Supraphon, magyar ének, Jaroslav Meier-orgonakíséret:
-Csendes éj
-In dulci jubilo(J.H. Bach), 500.-

5.Durium, Nagykovácsi Ilona énekel, kísér a Durium zenekar:
-Jön a fehér Karácsony, slowfox
-Álmomban a mennyországban, slowdal, 1000.-

A lemezek Kispesten vehetők át, amíg a készlet tart!
Tamás:06-20-918-38-92.
2010-12-12 1:14, hurkapucor
 e  e Pompás, magyar vonatkozású gramofonlemez-gyűjtemény eladó:

Kazal László, Várady Magda, Solti Károly, Zsolnay Hédi, Bódy József, Farkas Ilonka, Tekeres Sándor, Honthy Hanna, Fényes Kató, Tabányi Mihály, Ákos Stefi, Nagykovácsi Ilona, László Imre, Kalmár Pál, Nagy Izabella, Fekete Pál, Cselényi József, Orbán Sándor, Bura Károly, Berkes Béla, Magyari Imre, Bura Sándor, Banda Marci, Harmath Ilona, Rózsa S. Lajos, Putnoky Gábor, Weygand Tibor, Sebő Miklós, Némery András, Koncz András, Kelly Anna, Mezey Mária, Sztáray Márton, Angyal Nagy Gyula, Szabó Géza, Ráday László, Kapitány Anna, Várady György, Karády Katalin, Major Ida, Simor Erzsi, Szedő Miklós, Pogány László, Tolnay Klári, Lantos Olivér, Barabás Sári, Kiss Manyi, Hámory Imre, Sárdy János, Koréh Endre, Solthy György, Garay György, Hollós Ilona, Hurrican Énekegyüttes, Gyurkovics Mária, Kruppai József, Máthé Jolán, Harsányi Együttes, Bodnár Piri, Vadas Zsuzsa, Kohut Ibolya, Záray Márta, Vámosi János, Oláh Ferenc, Kurz Károly, Rácz Vali, Holéczy Együttes, Ambrózy Ferenc, Makláry Zoltán, Gábriel Éva, Vajda Károly, Ilosvay-trió, Ács Ágnes, Ajtay Andor, Mocsányi László, Bihary József, Gáti László, Breitner János, Tóvizy Irén, Mindszenti István, Miklósi András, Zádor Mária, Sághy István, Szondi Biri, Csík János, Littmann Beatrix, Mészáros Irén, Varsányi Rudolf, Herczeg Béla, Laurisin Lajos, Sárossy Mihály, Svéd Sándor, Vörös Sári, Székács Elemér, Udvardy Tibor, Kőszegi Teréz, Sándor Anna, Tóth Erzsébet, Rózsa Annie, Nádor Jenő, Balázs Árpád, Palló Imre, Nagypál László, Horváth József, Farkas Vera, Szalai László, Gorody Goitein Antal, Csengery Judit, Kisfalvy Ferenc, Lukácsi Margit, Palotás Imre, Mursi Elek, Kóczé Antal, Kozák Gábor, Kozák Gábor József, Toki Horváth Gyula, Radics Béla, Berkes Béla, Oláh Kálmán, Lakatos Sándor, Járóka Sándor, Farkas Jenő, Győri Lakatos Tóni, Sárközy Gyula, Sárai Elemér, Dany Gyurka, Kiss Lajos, Csorba Gyula, Veres Károly, Veres Lajos, Votisky Alice, Mindszenti Ödön, Farkas Béla, Bóka László, Dóry József, Lontay-Rainer László, Vincellér János, Sallay Misi, Vidák Béla, Kőrösi Dudus Zoltán, Kiss Ferenc, Fedák Sári, Kishonty József, Pertis Jenő, Pertis Pali, Kovács Erzsi, Németh Lehel, Korda György, Gáspár Lajos, Eggerth Márta, Tekeres Sándor, Vattai Szabó Gyula, Boros Jolán, Csongor István, Kürthy Éva, Virágos Mihály, Tiszay Magda, Melis György, Nagy József, Béres Ferenc, Kóczé Gyula, Utry Anna, Radics B. Jenő, Tölgyessy Júlia, Török Erzsébet, Szendlay László, Szűcs László

Eladó továbbá Magyarországon egyedülálló, 78-as fordulatú, legalább 60-éves korongokból álló minőségi lemezgyűjtemény nemzetközi tánc- és jazz-zene műfajban, többek között az alábbi előadóktól:

Chick Webb, Ella Fitzgerald, Billy Cotton Band, Hans Geirg Schütz Tanzorchester, Rudi Schuricke, Die Accordeon Babies, Anita Best, Len Huges, Erhard Bauscke, Schuricke-Terzett, The Andrews Sisters, Paul Godwin, Louis Armstrong, Columbia-Tanz-Orchester, Nat Gonella, Bert Ambrose, Marek Weber, Arne Hülphers, Josephine Bradley, Freddie Rich, Jack Hylton, Victor Silvester, Billy Thorburn, Harry Roy, Len Bermon, Maurice Winnick, Phil Green, Schachmeister Efim, Toll's Swingtown Five, Ben Berlin, Eddie Carrol, Eric Harden, Hans Bund, Kurt Widmann, Artie Shaw, Tommy Dorsey, Duke Ellington, Mimi Thoma, Bruno Henriksens, Ilse Werner, Joe Daniels, Roy Fox, Willy Berking, Fud Candrix, Kurt Edelhagen, Sune Östlings Quintet, Peter Specht, Guns Jansen, Jo Alex, Savoy Orpheans, Muggsy Spanier, Coon-Sanders, Johnny Hamp's Kentucky Serenaders, Waring's Pennsylvanians, George Olsen, New Mayfair Dance Orchestra, Bunk Johnson, Lionel Hampton, Horst Winter, Robert Renard, Heinz Munsonius, Eddie Brunner, Bert Firman, Charlie Barnet, Bob Crosby, Woody Herman, Harry James, Thomas Waller, Benny Goodman, Paul Whiteman, Vincent Rose, Sidney Bechet, Rudy Vallée Connecticut Yankees, Nathaniel Shilkret, Leo Reisman, Ray Noble, Eddie Duchin, Bunny Berigan, Dino Olivieri, Lecuona Cuban Boys, Tino Rossi, Larry Clinton, Ozzie Nelson, Kapelle Ludwig Rüth, Glenn Miller, Roger Wolfe Kahn, Bernie Cummins, Victor Arden-Phil Ohman, Will Glahe, Sid Philips, The Revellers, Joe Venuty, Jay Wilbur, Lew Stone, Jack Payne, Eddie Condon, Percival Mackey's Band, Denza Dance Band, The Hannan Dance Band, Ted Lewis, The Merrymakers, Fletcher Henderson, Xavier Cugat, Otto Dobrindt, Ronnie Munro, Leo Mathisen, Lule Elboy, Julia Reyes, Carson Robison, The Mills Brothers, The Milt Herth Trio, Jelly-Roll Morton, Johnny Dodds, Casani Club Orchestra, Primo Skala's Accordeon Band, Santo "Peck" Pecora, Claude Luter, Karel Vlach, Ladislaw Bezubka, Zez Confrey, California Ramblers, Henry Busse, Johnny Greem, Marcel Cariven, Ladislav Habart, Dalibor Brazda, Louis Jordan, Los Argentinos, Stan Kenton, Carroll Gibbons, Spike Jones, Svend Asmussen, Debroy Somers Band, Colonial Club, Percy Faith, Lou Preager

Érdeklődés, tájékoztatás, árajánlatkérés: scalarecord@freemail.hu
2010-12-16 9:30, vorbeste
 e  e vertikális PATHÉ lemezeket keresek, lehetőleg magyar témával, nem cigányzenét.
2011-01-30 18:05, Petya
 e  e Van 13 + 2 (a kettő sérült - az egyik repedt, a másikból hiányzik kb. 3 cm) eladó régi hanglemezem:
Jumbola Records, Első magyar hanglemezgyár, A.B.C Grand Record, Special Rekord, Gloria Lindström R.-T., Premier Record, Baby Record, Durium Patria. Akit érdekel: 30/537-5031 vagy e-mail.
2011-01-30 18:10, Petya
 e  e Ja, ez lemaradt és persze, ha telefonon nem lennék elérhető: maluch-d@freemail.hu.
2011-02-03 10:51, 78hotdance
 e  e 78-as fordulatú gramofonlemezek nagy mennyiségben, válogatási lehetőséggel eladók!Múfajok:tánczene, sláger, magyarnóta, cigányzene, operett, filmsláger, jazz, háborús dalok és indulók.Érdeklődni a 06-20-918-38-92 mobiltelefonszámon lehet.
2011-02-25 10:42, vorbeste
 e  e FONOGRÁFhengereket keresek. 2 perceseket, jó állapotban.

Ez a weboldal sütiket használ

Sütiket használunk a tartalmak személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához. Cookie adatkezelési tájékoztatónkat itt találhatja meg.

Megértettem